Shihemi në PARATISSIMA 2013 me: “Një natën jashtë”

http://paratissima.it/_/

TiRaNa-ToRiNo – Katalog

TiRaNa-ToRiNo – Shqipëria dhe shqiptarët në Itali nga vitet ’90 deri sot

[23/02/2013]

TiRaNa-ToRiNo – Ecin në Piazza Sofia me Sokoli

[23/02/2013]

TiRaNa-ToRiNo – Hapja e ekspozitës

[15/02/2013]