(Italiano) Rieccoci a…

Sorry, this entry is only available in %LANG:

TiRaNa-ToRiNo – Shqipëria dhe shqiptarët në Itali nga vitet ’90 deri sot

[23/02/2013]

TiRaNa-ToRiNo – Ecin në Piazza Sofia me Sokoli

[23/02/2013]

TiRaNa-ToRiNo – Hapja e ekspozitës

[15/02/2013]

“Një ditë brenda dhe jashtë” në PARATISSIMA 2012

http://www.parassito.it/index.php?option=com_content&view=article&id=38&Itemid=48